as
Комплексът разполага с бар (кафе-аператив) , изграден в съвременен стил с петдесет места , също така разполага с ресторант със сто и двадесет места , чиято обстановка е битова и напомня за изящните механи , изваяни от старите български майстори. Лятната градина се състой от шестдесет места. Комплексът е подходящ както за открити , така и за закрити празненства.
as
Гостите на заведението ще бъдат приятно изненадани от разнообразното меню, селектираните вина и напитки, а най-претенциозните вкусове ще бъдат задоволени от изкусителните блюда, приготвени от опитни готвачи, доказали своето високо майсторство в кулинарното изкуство.
as
Ресторант " Авалон"  предлага на своите стари и нови клиенти неповторима обстановка и българска кухня , а за тяхното добро настроение ресторанта предлага разнообразна музикална програма. През топлите летни дни можете да отдъхнете в лятната градина на комплекса.
as
Обзавеждането и оформлението на вътрешното пространство е в традиционен български стил. Уникална украса и уютна атмосфера ще допринесат за вашето добро прекарване в ресторанта .

тържества